BROT MONT-ROIG DEL CAMP


El 2001 neix el Correllengua a Mont-roig del Camp i amb el Correllengua un grup de gent amb voluntat de lluitar per als Països Catalans des de Mont-roig i per a Mont-roig.

Aquesta és, precisament, la grandesa del Correllengua, que et permet conèixer d’altra gent de la contrada que també es mou pels mateixos interessos i organitzar-te al teu mateix poble, si és que no ho està, ja. Al nostre poble, és clar, hi ha l’Associació de Joves Roca Ferma, però alguns ja no som (i no érem tampoc aleshores) tan joves com per formar-ne part i, a més, necessitem una implicació real en l’independentisme, o sigui en l’àmbit polític, que no partidista, del nostre municipi.

El 2001 fou un concert de Brams, la presentació de Despullant Espanya de Víctor Alexandre i un concert de Miquel Pujadó, els que varen servir per iniciar aquesta celebració anual en pro de la llengua catalana que des d’aleshores s’afegeix a la de la Festa Major, amb la voluntat de fer sentir als mont-rogencs i a les mont-rogenques el batec del poble català, com a mínim una vegada a l’any.

Fou el 2004 quan vam legalitzar-nos com a Associació Cultural Batzegada Rogenca per la Terra (BROT) amb la voluntat d’anar més enllà i no limitar-nos només al Correllengua, perquè no és només la llengua que volem defensar sinó els Països Catalans amb tot el que comporten.

En aquests moments volem acabar de definir el col·lectiu i donar-li l’empenta que necessita i, per això, et cridem a participar amb nosaltres. Escriu-nos i informa-te’n: brot@pobleviu.cat. Vine i participa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si foteu força canya, canya contra Espanya!

Anònim ha dit...

Bona feina!

Anònim ha dit...

A veure si la fotem tots, pq Catalunya és cosa de tots. No ens volem conformar, volem el que ens pertoca per dret propi, no volem renunciar a la nostra llengua ni a la nostra cultura, no volem renunciar als nostres drets, no farem ni un pas enrere...
Visca la terra!!

Anònim ha dit...

no ploris per una nació que lluita, LLUITA PER UNA NACIÓ QUE PLORA!!!

VISCA CATALUNYA I VISCA MONT-ROIG DEL CAMP!!!

SUBSCRIU-TE AL BROT

Per tan sols 10 euros anuals pots ajudar.nos a tirar endavant i formar part del BROT

Envia les teves dades personals i el compte corrent a brot@pobleviu.cat.