BROT PRESENTA EL NOU LLIBRE DE XAVI SARRIA



El Col·lectiu BROT vam convidar Xavi Sarrià perquè ens vingués a presentar el llibre amb què debuta com a escriptor: Històries del paradís; un llibre que parteix de les cançons d’Obrint Pas i de les experiències viscudes amb el grup, però que va molt més enllà.

Es tracta d’un conjunt d’històries breus, de fàcil lectura i amenes, que ens relaten una realitat que a vegades se’ns explica per les notícies, però a la qual no sempre parem prou esment i Xavi Sarrià ens hi fa fixar, ens fa fixar en com els protagonistes viuen cada història, en els sentiments que afloren en cada cas. I ho fa a través d’una narració captivant, trepidant i colpidora, com les pròpies històries que ens descriu. Unes històries que ens fan adonar com de cruel i asfixiant pot ser el món, ens fan adonar de les històries més esgarrifoses que hi passen, ens fan adonar que, per tant, aquest món dista molt de ser, precisament, un paradís.

Sotmesos en aquest constant sotrac del pas del temps és important i necessari dedicar un moment a pensar en nosaltres mateixos i en el món que ens envolta. Xavi Sarrià, a través del seu llibre, ens convida a fer-ho, deixem-nos-hi portar del seu bracet. I, com deia Miquel Martí i Pol:

en acabat, que cadascú es vesteixi

com bonament li plagui, i via fora!

que tot està per fer i tot és possible.

Col·lectiu BROT


1 comentari:

Anònim ha dit...

Si en Xavi Sarrià o el "Titot" de Brams fossin montrogencs, es preguntarien com és que a Mont-roig no s'organitza la consulta sobiranista, de la qual BROT n'hauria de ser un partícep actiu.

Endavant les atxes!

SUBSCRIU-TE AL BROT

Per tan sols 10 euros anuals pots ajudar.nos a tirar endavant i formar part del BROT

Envia les teves dades personals i el compte corrent a brot@pobleviu.cat.