BROT CELEBRA LA DIADA DE SANT JORDI

Enguany el col•lectiu BROT es va sumar a la celebració de Sant Jordi amb dos actes.

El primer dels actes, el dia 18 d’abril, va ser un sopar-tertúlia-concert amb el cantautor mallorquí Biel Majoral i el seu fill Jordi, que l’acompanyava amb la guitarra. Com ja es va fer en el cas del sopar-tertúlia amb la Patrícia Gabancho l’acte es va realitzar a la biblioteca Joan Miró.

Biel Majoral, a través de les cançons, ens va donar a conèixer el vessant més tradicional de les illes, però també el vessant més català i més conscient d’uns Països Catalans construïts a través de la història i d’una llengua i cultura comunes. Ell mateix havia titulat la seva actuació com a: “Països Catalans: una cançó, un somni, una realitat i un somni”.

La vetllada va ser molt interessant per tal de conèixer què passa i com viuen la realitat catalana enllà de la costa i conèixer, també, un dels seus cantautors: Biel Majoral, que va saber amenitzar la nit alternant algunes explicacions sobre la seva Mallorca i sobre les Illes, en general, amb les seves cançons, de manera que va aconseguir posar-se el públic a la butxaca.

L’altre acte, el dia 20 d’abril, va acabar una mica mullat, perquè consistia en una bicicletada per penjar dues senyeres: una al Peiró i l’altra a l’ermita, però el temps no va acompanyar. Malgrat tot, finalment, les dues senyeres ja onegen al nostre poble.


També podeu veure algunes de les fotos dels actes seguint els següents enllaços:

Fotos Sant Jordi - Brot 1

Fotots Sant Jordi - Brot 2

I escoltar algunes de les cançons de Biel Majoral a:
-http://www.youtube.com/watch?v=XYV-U_DVR20
-http://www.youtube.com/watch?v=XYV-U_DVR20
-http://www.youtube.com/watch?v=JyS4INFtiVY

o contactar amb el col•lectiu a: brot@pobleviu.cat

SUBSCRIU-TE AL BROT

Per tan sols 10 euros anuals pots ajudar.nos a tirar endavant i formar part del BROT

Envia les teves dades personals i el compte corrent a brot@pobleviu.cat.