MUSICAT 2008




L’Associació Cultural Batzegada Rogenca per la Terra (BROT), com sabeu, fem cada vegada més actes esperant que a les mont-rogenques i als mont-rogencs els agradin. Vam començar amb el Correllengua i intentem, en la mesura de les nostres possibilitats, aportar nous actes a Mont-roig; actes que poden servir per conèixer en primera persona els testimonis de gent que sentim parlar per la ràdio o la televisió, o senzillament que trobem interessants, com pretenem amb els sopars-tertúlia.
Aquest estiu, amb l’afany d’intentar abastar cada vegada més, vam fer arribar una proposta de concerts de cantautors per incloure dins el cicle Banys de Lluna que nosaltres hem anomenat MUSICAT i que vam creure que es podia fer en un marc incomparable com el que ens ofereix la plaça de l’Església. El dia 24 de juliol vam comptar amb la presència de Joan Masdéu (cantant dels Whiskyn’s) amb el seu espectacle en solitari Miniatures. Per problemes relacionats amb l’equip de so, el concert va començar una mica més tard de l’hora prevista (les 22.00) i tot i que el públic no era molt nombrós, creiem que l’acte va anar prou bé. El dia 23 d’agost l’actuació prevista era doble, per una banda, la de Cesk Freixas i, per l’altra, la de Pau Alabajos. En aquest cas, van sorgir problemes personals a Pau Alabajos que tot i ser a Mont-roig va haver de marxar. L’actuació de Cesk Freixas, però, va ser formidable i ens va demostrar que la cançó protesta encara és a l’ordre del dia perquè encara hi ha moltes coses que cal canviar.
Esperem poder repetir l’experiència que l’Ajuntament ens ha deixat dur a terme aquest any, fent-se càrrec de totes les despeses i de la correcta organtizació dels actes, l’any vinent, si és possible amb més actuacions, per poder oferir al poble de Mont-roig unes bones vetllades d’estiu.
Aprofitem l’avinentesa per dir-vos que qualsevol idea serà benvinguda i recordar-vos que podeu col•laborar amb l’associació pagant una quota de 10 euros anuals, per fer-ho cal que us poseu en contacte amb nosaltres a: brot@pobleviu.cat o que ens els faciliteu en qualsevol dels actes que organitzem.

Col•lectiu BROT

SUBSCRIU-TE AL BROT

Per tan sols 10 euros anuals pots ajudar.nos a tirar endavant i formar part del BROT

Envia les teves dades personals i el compte corrent a brot@pobleviu.cat.